hack SIGN 25-28 [The End]

 
Episode 25- Megaupload
Episode 26- Megaupload
Episode 27- Megaupload
Episode 28- Megaupload

Am ajuns intr-un final si la sfarsit cu aceasta serie anime. Dupa parerea mea este un anime care merita vizionat pentru frumoasa poveste pe care o prezinta si bineinteles pentru coloana sonora care e destul de impresionanta.Singurul capitol la care as putea spune ca sta prost este desfasurarea lenta a actiunii, insa in linii mari este un anime ce nu trebuie ratat.

Seria aceasta are o anumita legatura cu animeul .hack//Roots si filmul .hack//G.U. Trilogy pe care le voi face in viitorul indepartat. Spun indepartat pentru ca nu ma voi apuca imediat de traducerea lor deoarece am planificate pe moment alte proiecte anime.

Mai jos am pus niste informatii suplimentare despre personajele din hack SIGN pentru cei interesati sa cunoasca mai multe.

Aura
Este o inteligenta artificiala avansata (AI) care a fost creata de  Harald Hoerwick ca simbol al dragostei lui fata de iubita sa decedata.

Harald Hoerwick
Este programatorul german care a creat "Lumea".

Morganna
Este un AI creat de Harald care sa supravegheze nasterea Aurei prin colectarea de date personale ale jucatorilor din Lume si in cele din urma sa fie absorbita de Aura.

Tsukasa
Este o fata pe nume An Shouji care a fost crescuta de tatal ei dupa moartea mamei sale si a fost abuzata atat fizic cat si psihic de catre acesta. Acest comportament abuziv a distantat-o de genul ei. Nu i s-a permis sa foloseasca produse de igiena feminine. Dupa ce a iesit din coma,  Ryo Sakuma, jucatorul din spatele caracterului Bear a devenit custodele ei. Se intalneste cu Mariko, jucatorul din spatele caracterului Subaru, si incep o relatie amoroasa.

Mimiru
Este o fata de 15 ani, singura la parinti si are putini prieteni. Dupa ce An Shouji iese din coma merg impreuna la cumparaturi in Shimokita.

Bear
Numele lui este Ryo Sakuma si e un romancier celebru. Ii place sa citeasca carti si sa mearga la teatru. Foloseste Lumea ca sa interactioneze cu fiul sau, cu care are o relatie instrainata. El devine custodele lui An Shouji si o sprijina financiar.

BT
E un fost manechin pe nume Machiko ce lucreaza la o companie de expediere in Touhoku.

Sora
In viata reala e un baiat de 10 ani pe nume Ryou Misaki.
(vor fi adaugate mai multe informatii in momentul in care voi face hack Roots).

Subaru
Numele ei real e Mariko Misono, o fata paraplegica care isi petrece mult timp in Lume. La finalul seriei se intalneste cu An Shouji si incep o relatie.

Crim
E un om de afaceri si este trimis adesea in tot felul de locuri. E foarte apropiat de Subaru intrucat stie ca e handicapata si ii ofera numarul de telefon in caz ca are nevoie de el.

Helba
E un hacker iscusit si o mama singura ce isi creste fetita.

Silver Knight
Are un simt puternic al justitie si in lumea reala e fata.     

Postări populare de pe acest blog

Spring time

Male & Push