Player-ul si Toolbar-ul KNO



Datorita faptului ca multi fani KNO s-au plans ca nu pot asculta radioul in player-ele obisnuite, cei de la KNO s-au gandit sa scoata un player special pentru acest radio. Asa ca acum puteti asculta radioul Kaen No Ongaku intr-un player special facut pentru el. Cu o interfata interesanta, prietenoasa si usor de folosit, acest player este excelent ( nu ca il laud eu :P ) Playerul il puteti downloada de AICI. Mie unu imi place foarte mult ^_^. Aceasta este o versiune beta ICY radio player modata pentru a indeplini caracteristicile necesare.
Momentan sunt doar 2 teme disponibile pentru acest player. (Boy and Girl)
Sunteti liberi sa modificati playerul si/sau tema dupa bunul vostru plac insa, am aprecia daca ati posta temele pe forumul KNO pentru a le include in viitoarele release-uri.
Si stati asa, au mai scos ceva interesant pentru browserul web, un Toolbar pe care il puteti downloada de AICI. Aveti pe el Search Bar, Anunturi, Status, Dedicatii, Comunitati, FanSubs si multe altele. Multumim celor de la KNO pentru radio si toolbar.

Download Player - Link
Download Toolbar - Link

Playerul are ca default postul KNO dar puteti asculta si alte posturi de radio daca KNO nu va place, doar da un search si un add to favourites si gata!!!

Postări populare de pe acest blog

Spring time

Male & Push