KissxSis 03


 OVA 3- Filebox || Megaupload

A sosit momentul ca Keita sa intre din nou in actiune. Dar stati putin, ce este asta, nu seamana deloc cu Keita... oare surorile Ako si Riko si-au gasit un nou fratior cu care sa faca lucruri ecchi. Toate raspunsurile se afla in acest episod din OVA-ul Kiss X Sis.

Daca tot vorbim de ecchi, cred ca ar fi bine sa precizez ca nu vom face si serialul TV cu acelasi nume. Motivul, ei bine... "exista o explicatie" cum ar zice o femeie cu batic de pe la noi. Explicatia este ca nu ma intereseaza deloc seria TV si cred ca OVA-ul este de ajuns pentru povestea asta.

O alta serie ecchi la care sunt sigur ca ati vrea sa cunoasteti niste detalii este sezonul doi din Sekirei. Si ca sa va raspund la aceste curiozitati, in caz ca exista acestea, o sa facem si sezonul doi insa nu chiar imediat deoarece am anumite planuri pentru seria aceasta si nu le pot pune chiar imediat in practica.

Nu vreau sa dau chiar tot din casa, dar cred ca macar atat va pot spune: vreau sa refac primul sezon intrucat nu sunt prea multumit de rezultatul final si in momenutl in care voi termina cu acesta o sa ma apuc si de sezonul doi.

Nu va promit ca acest lucru se va intampla chiar in viitorul apropiat, dar va pot promite ca voi termina seria complet inainte de a ma retrage din fansubbing.

Credite: 
Nu exista asa ceva,
episodul s-a facut singur. 

Postări populare de pe acest blog

Spring time

Male & Push