Postări

Se afișează postări din octombrie, 2010

Updates

Imagine
Lucrurile stau in felul urmator: Darker Than Black II: Sper sa-l termin pana saptamana viitoare tinand cont ca mai trebuie doar sa uploadez episoadele. Beck: Merge destul de bine (dupa standardele mele) si cred ca o sa mai scot cateva episoade cel tarziu weekendul viitor. Rainbow: Episodul 10 este tradus intrucat s-a indeplinit conditia necesara . Mai trebuie doar editat si pe urma sa-l bazai pe Victor sa faca encoding.  Speed Grapher: Inca nu am primit destule energizante  si lenea inca persista. Bonus Update: In legatura cu proiectele afisate la Promo pot spune urmatoarele lucruri: Ergo Proxy a fost inceput de Rebellion Subs  asa ca il voi taia din lista intrucat lenea e prea mare si satisfactia prea mica. Kaze no Stigma: am traduse cateva episoade (10) intrucat acest proiect e o promisiune, insa nu le voi posta decat in momentul in care voi mai termina cu proiectele active. Iron Man: Initial vroiam sa-l traduc pentru ca sunt un mare fan Marvel, dar am renuntat dupa

Chihayafuru - 03

Chihayafuru episodul 2 online

Tenjou Tenge 09

Imagine
Tenjou Tenge 09 - Executarea MegaUpload Torrent FileList.ro Episoadele 01-03 Episoadele 04-06 Manga Kids and AnonimTV va ureaza Vizionare Placuta!

New Tracker!

Imagine
Salut sunt Victor xD Si in postarea de astazi va anunt de o afiliere noua si aceea fiind cu AnimeLover s& AnimeLoversTracker unde sunt proaspat uploader xD De asemenea ca si celelalte fansub-uri vom ridica si noi proiectele pe tracker-ul lor De ce? Eh bine pe AnimeLovers Tracker puteti gasi toate anime-urile traduse de catre majoritatea fansub-urilor din Romania. Pe AnimeLovers majoritatea fansub-urilor au cate un uploader care ridica proiectele de pe fansub-ul lor xD Toti stransi la un loc :) Cam atat am avut de spus xD Acum urmeaza sa le urc :P So Have a fun!
Imagine
Amv in cadrul concursului de pe AnimePrime Categorie:()sincronizare pe muzica Sper sa va placa Vizionare placuta Editor:Victor Anime:Bakemonogatari,Rosario+Vampire,Ful l Metal Panic,Ergo Proxy,Tengen Toppa Gurren,Games,Hatsune Miku(Vocaloid),Clannad,Air,5 centimeters per second,Satanic Nun(Just Kidding),Toradora etc Music:Armin van Buuren ft Sharon den Adel - In and Out of Love Astept comentarii!